ARCHITECTUUR

RESIDENTIE DAKOTA is een zeer imposant luxueus ontwerp met maximaal wooncomfort dat de nieuwe eyecatcher in het centrum van Hamont zal worden.

Het ontwerp is een creatie van extra grote aluminium raampartijen met zeer riante leefterrassen en verticale belijning van uitspringende gevelelementen, die overlopen in een fraai dak met karaktervolle dakkappellen.

Het resultaat is een harmonieus eenvormig gebouw van exclusieve, energiezuinige appartementen en penthouses, met zichten op een prachtig groene omgeving. Wonen in RESIDENTIE DAKOTA betekent wonen in klasse en stijl!

LIGGING

Uniek aan de locatie van deze exclusieve nieuwbouwresidentie is het feilloos samengaan van een centrumligging aan de zijde van de Stadswaag en de groene achterzijde volop op de zon georiënteerd. Alle belangrijke voorzieningen zoals horeca, supermarkten, winkels, scholen, station en bushalte bevinden zich op wandelafstand.

De residentie beschikt over een comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeergarage, tegelijkertijd kan er vlot bovengronds geparkeerd worden langsheen de Stadswaag.

COMFORT

RESIDENTIE DAKOTA bestaat uit een mix van 12 luxe energiezuinige appartementen en penthouses. U vindt hier alle troeven om aangenaam en ruim te wonen pal in het centrum van Hamont. De comfortabele zuid/west georiënteerde appartementen met imposante raampartijen, die het daglicht binnenhalen, zorgen voor een fris en ruimtelijk gevoel. De uitpandige, zeer ruime terrassen, nodigen uit om van het heerlijke buitenleven te genieten en kijken uit over de gezamenlijke privétuin en het achterliggende groen.

De comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen en bergruimtes zijn middels twee aparte liften te bereiken en zorgen voor een goed hedendaags comfort. Modern wonen is ook een weerspiegeling van een levensstijl. Maximaal wooncomfort, energiezuinig en een uitgebreide veiligheid zijn eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deze uitgebreide veiligheid komt mede terug in de centrale inkomdeuren van het gebouw die voorzien zijn van een volautomatische meerpuntssluiting van buitengewone klasse. Daarnaast kan een videofoonsysteem natuurlijk niet ontbreken in deze residentie.

DUURZAAM

Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Daarnaast zijn alle bergingen voorzien van een elektriciteitspunt om uw elektrische fiets te kunnen opladen.

VOOR IEDER WAT WILS

Zenith vormt een mooie mix van verschillende typen appartementen die mogelijkheden bieden voor zowel jong als oud. De gelijkvloersappartementen zijn voorzien van een ruime groene prive-tuin. Op de verdiepingen is er de keuze uit prachtige doorzonappartementen, en zijn er zelfs appartementen met twee badkamers beschikbaar. Alle appartementen beschikken over twee grote slaapkamers en een ruim terras dat aansluit op de prachtige open leefruimte en keuken met eiland. De afwerking kunt u naar eigen wensen laten afwerken door onze kwalitatieve partners.

APPARTEMENTNIVEAUm2 (Bruto)TERRAS m2BADKAMERSLAAPKTOILETVERKOOPPRIJSSTATUSDETAIL
0.10891121-VERKOCHT
0.20981121-VERKOCHT
0.30811121-VERKOCHT
0.40931121-VERKOCHT
1.11932121-VERKOCHT
1.211041122-VERKOCHT
1.31931121-VERKOCHT
1.411033121-VERKOCHT
2.12+31072222-VERKOCHT
2.22+31371223-VERKOCHT
2.32+31142222-VERKOCHT
2.42+31283222-VERKOCHT

*Bovenvermelde prijzen zijn incl berging en autostandplaats en exclusief registratierechten (10% op de grondwaarde), BTW (21 % op de constructiewaarde) en notariskosten.(ex kosten)

KLIK HIERONDER OP HET APPARTEMENT DAT U WILT BEZOEKEN

You need to define some clickable areas for your image.

APP 0.2 - BESCHIKBAAR

APP 1.3 - BESCHIKBAAR