Exclusief wonen in een statige residentie in het centrum van Achel. VILLA Z is de plek waar het iedere dag genieten is en wonen in luxe werkelijkheid wordt. Stap binnen in VILLA Z en beleef hoe comfortabel en vooruitstrevend wonen kan zijn. Heerlijk thuiskomen in uw prachtige appartement en omarmt worden door rust en kwaliteit. Dit prestigieuze project bestaat uit 6 luxe villa appartementen afgestemd op mensen die willen leven op niveau.


Alles ademt kwaliteit, vakmanschap en schoonheid.

Door de uiterst verfijnde ritmiek van lijnen, volumes en hoogwaardige materialen heeft VILLA Z als geheel een exclusieve uitstraling. Geraffineerde en innovatieve details in de architectuur versterken het hoogwaardige karakter van VILLA Z. Esthetische waarden, ruimtelijkheid en wooncomfort zijn tot in het uiterste doorontwikkeld, of het nu gaat om de langgerekte gevelsteen voor een horizontaal lijnenspel, de royale glaspartijen in de leefruimtes, de glazen balustrades of de aluminium gevelbekleding. Het verfijnde dak uitgevoerd in kleine tegelpannen geeft het geheel gewicht en bezorgt het gebouw zijn opvallende verschijning.

Uw selectie.

Van entree tot penthouse, in VILLA Z zijn alle appartementen en gemeenschappelijke ruimtes tot in de puntjes afgewerkt. De slaapkamers, twee per appartement, zijn gelegen aan de koele voorzijde van het gebouw, terwijl de leefruimtes en buitenruimtes zich richten op de zonnige zuidzijde. Op de benedenverdieping bevinden zich drie royale tuinappartementen. De eerste verdieping wordt verdeeld over twee prachtige appartementen met grote terrassen. De bovenste verdieping is exclusief voor het penthouse en geeft uit op een drietal terrassen. Dit alles bevindt zich boven een comfortabele ondergrondse parkeergarage die u via de lift kunt bereiken.

Duurzaamheid voorbij de norm

Alle appartementen in VILLA Z worden op een maximum e-peil van E-30 opgeleverd, wat de appartementen het BEN-label (Bijna-Energie-Neutraal) geeft. De energiezuinige kwaliteiten beginnen bij de hoogwaardige isolatiewaarden van de bouwschil, geheel conform de nieuwste normen.
Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken zoals het gebruik van een D-systeem met warmteterugwin-installatie en vloerverwarming voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Het ventilatiesysteem D zal de af- en aanvoer van lucht in balans houden hetgeen ideaal is voor het leefcomfort, het hoogste temperatuurcomfort, geluidscomfort en sublieme luchtkwaliteit. Voor een ultiem akoestisch comfort is het gebouw uitgerust in akoestische asymmetrische beglazing. Optioneel kunnen er elektrische laadpalen voorzien worden in de parkeerzone. BANKERS WOONPROJECTEN, uw garantie voor future proof wonen!

Extra comfort

Voor de ultieme beleving van comfort is VILLA Z niet alleen in de private delen van het gebouw uniek maar wordt er ook geïnvesteerd in het gemeenschappelijke comfort. Zo is de helling van de ondergrondse inrit verwarmd in de winter, is er een gemeenschappelijke ondergrondse fietsenstalling, is er sublieme veiligheid door elektrische 7-punts motorsloten op de gemeenschappelijke inkomdeuren en zijn alle appartementen voorzien van een videofoon.

Klaar voor de toekomst

Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken zoals het gebruik van een D-systeem met warmteterugwin-installatie en vloerverwarming voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Het ventilatiesysteem D gaat de af- en aanvoer van lucht in balans houden wat ideaal is voor het leefcomfort, het hoogste temperatuurcomfort, geluidscomfort en sublieme luchtkwaliteit. Voor een ultiem akoestisch comfort is het gebouw uitgerust in akoestische asymmetrische beglazing. Optioneel bieden wij graag de mogelijkheid om uw appartement aan de BEN-eis te laten voldoen en kunnen er elektrische laadpalen voorzien worden in de parkeerzone. BANKERS WOONPROJECTEN uw garantie voor future proof wonen!

Het project Villa Z is ondertussen volledig uitverkocht.
Neem gerust contact met ons zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van onze aankomende projecten.
APPNIVWOONOPP m²OPP TERRAS m²OPP TUIN m²SLKVERKOOPPRIJSSTATUS
0.101071332-VERKOCHT
0.201071552-VERKOCHT
0.301081572-VERKOCHT
1.1111922 + 7-2-VERKOCHT
1.2111341 + 6-2-VERKOCHT
2.1213129 + 14 + 8-2-VERKOCHT

*Bovenvermelde prijzen zijn incl berging en autostandplaats en exclusief registratierechten (10% op de grondwaarde), BTW (*6% Indien u aan de voorwaarde voldoet en anders 21 % op de constructiewaarde) en notariskosten.(ex kosten)


Klik op het appartement voor meer informatie

Projectontwikkelaar

De Vryheyt 4
3920 Lommel
E. info@bankerswoonprojecten.be

Exclusieve vastgoedmakelaar

Baan naar Bree 25
3990 Peer

T. +32 (0)11 51 55 65
E. W. www.idealisvastgoed.be

Openingsuren

maandag t.e.m.vrijdag
9u-12u30 en 13u30-18u30
zaterdag
9u-13u30